Rok v Karlíně: Sdílíme s vámi výjimečné momenty a plány do budoucna!

800x oslava dvůr

Vážení partneři a přátelé!

Dnes bychom s Vámi rádi sdíleli několik radostných postřehů z oslavy, kterou jsme uspořádali před několika dny.
Byly to „První narozeniny na nové adrese“ na Sokolovské ulici v Praze 8. Spolu s kolegy z Maxin PRAGUE jsme tady našli úžasné prostředí nejenom s většími skladovými prostory, ale také s vynikající dostupností. Od našeho přestěhování v lednu 2023 jsme tady víc na očích a naše rozhodnutí přináší své ovoce.

„Rosteme společně“
Přesunem na novou adresu jsme neztratili směr ani vášeň pro naši další práci. Zvýšená poptávka po našich službách nás motivovala k dalšímu rozvoji a jsme rádi, že můžeme společně tvořit další kapitolu naší historie.

„Sto akcí za rok“
Po roce na tomto skvělém místě v Karlíně jsme dosáhli úctyhodného milníku – celkový počet akcí, které jsme zorganizovali společně s Maxin PRAGUE, se blíží k jedné stovce. Toto číslo je pro nás potvrzením, že společně tvoříme dynamické a inspirativní prostředí.

„Oslovení naší komunity“
Rádi bychom poděkovali všem, kdo nám v posledním roce byl oporou a tvořil společenství kolem nás. Vaše podpora nám dodává energii a motivaci. Děkujeme za každý společně strávený okamžik a těšíme se na další společné akce a projekty.

„Co nás čeká“
S narozeninami přichází také přání a plány do budoucna. Přejme si tedy růst v kvalitě a množství našich projektů, které jsme i nadále připraveni pro Vás tvořit.