Popohnali jsme naše zkušenosti opět o level výše!

irsko tráva normál

Věděli jste, že Catalyst působí na českém trhu již osmým rokem?

Možná si pamatujete náš newsletter, který jsme vypustili do světa před půl rokem. Týkal se naší účasti na evropské konferenci vybraných partnerů v oblasti teambuildingů v Barceloně. Je to velmi prospěšná konference, kde se agentury z různých zemí navzájem inspirují a předávají si své zkušenosti.

K našemu příjemnému překvapení jsme byli na konferenci pozváni opět. Tentokrát ne pouze s evropskou účastí, ale s celosvětovou! Pořadatelství se na konci srpna zhostila team buildingová agentura v Irsku a pozvala mimo profesionálů z EU také agentury z Japonska, Austrálie a Ameriky.

Společně jsme diskutovali a prezentovali naše nejúspěšnější aktivity Díky tomu máme nejlepší zpětnou vazbu od lidí, kteří se teambuildingům úspěšně věnují, a také spoustu nových tipů, jak a čím naše další projekty obohatit.

Určitě nemusíme vysvětlovat, jak silně nás tyto zkušenosti vždy namotivují. Člověk slyší spoustu skvělých věcí, které si ihned přeje vyzkoušet.

Já i moji kolegové si uvědomujeme to štěstí, že děláme práci, která je naším koníčkem a jsme rovněž součástí veliké „rodiny“ ze všech koutů světa. A když Vás něco baví, rádi se v tom zlepšujete. A proto se jako vždy máte na co těšit.

O našich aktualizovaných aktivitách i novinkách Vás budeme nadále informovat.

Tým Catalyst Czech Republic